Прес-центр14 лютого 2019, 15:02

У Попаснянському районі підбито підсумки конкурсу «Учитель року».

14 лютого у лекційній залі Попаснянської дитячої школи мистецтв відбулося урочисте підведення підсумків районного етапу конкурсу «Учитель року».
Привітати конкурсантів завітав голова Попаснянської районної державної адміністрації-керівник військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун. Він подякував конкурсантам за високий рівень професійності та зазначив, що сучасний вчитель повинен щодня не тільки вчити, але й вчитися сам і постійно самовдосконалюватися.
Також з вітальним словом до вчителів звернулися заступник міського голови Ірина Гапотченко, заступник начальника відділу освіти Валентина Шулік та директор Попаснянського районного методичного центру Олена Лагутіна, які відмітили високий рівень фахової майстерності конкурсантів та висловили слова подяки адміністрації закладів освіти у наданні методичної та практичної допомоги учасникам конкурсу.
У районному етапі конкурсу взяли участь 6 педагогів із п’яти освітніх закладів району. Демонстрували свої здібності у номінаціях «Вчитель інклюзивного класу»: Марина Батєхіна вчитель Попаснянської загальноосвітньої школи №1, Олена Груздо вчитель Попаснянської загальноосвітньої школи №24, Олена Садовнича вчитель Попаснянської загальноосвітньої школи №21, Наталія Доценко вчитель Новотошківського навчально-виховного комплексу, «Захист Вітчизни» представляв Євгеній Устенко вчитель Попаснянської загальноосвітньої школи №21 ,у номінації «Географія» - Олександр Лисенко з Комишуваського навчально-виховного комплексу.
Переможців Марину Батєхіну і Олену Груздо та усіх учасників районного етапу конкурсу «Учитель року» очільник району відзначив почесними грамотами, а від адміністрацій своїх закладів конкурсанти отримали квіти та цінні подарунки.