Прес-центр9 квітня 2019, 16:04

У селищі Комишуваха-1 Попаснянського району відбувся виїзний прийом громадян

04 квітня голова райдержадміністрації Сергій Шакун в селищі Комишуваха-1 провів виїзний прийом громадян. 

На початку зустрічі, що проходила у місцевому будинку культури, голова поінформував присутніх про заходи, які були реалізовані в Попаснянському районі, і в тому числі у Комишувасі, протягом 2018 року та про плани на 2019 рік. В свою чергу, жителі селища звернулися до голови з такими питаннями, як ремонт основних селищних доріг, ремонт даху у місцеві школі, заміни опалення у будинку культури, подовження маршруту місцевого автобусу на одну зупинку, сприяння у відновлені пам’ятного знаку часів Другої світової війни, встановлення дитячого майданчику, проведення капітального ремонту шкільного автобусу тощо. Не оминули вони й питання щодо рекультивації закритого полігону твердих побутових відходів, який знаходить поблизу Комишувахи-1 і не функціонує з 2013 року.

Сергій Шакун зазначив, що для ремонту проведення в цьому році ремонтних робіт автодорожнього покриття до Луганської облдержадміністрації ще наприкінці 2018 року від Комишуваської селищної ради було надано відповідний проект, для ремонту даху у школі та опалення у будинку культури готується проектно-кошторисна документація, а задля вирішення питання щодо покращення транспортного сполучення від Попаснянської райдержадміністрації буде надіслано запит до Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження Луганської ОДА.

За підсумками виїзного прийому всі порушені питання були взяті головою райдержадміністрації на особистий контроль, а відповідні структурні підрозділи отримали доручення щодо їх вирішення у найкоротший термін.