Прес-центр20 грудня 2018, 11:12

У Тошківці відбувся святковий захід до Дня святого Миколая

19 грудня в Тошківській селищній раді за участю голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна та виконуючої обов’язки місцевої селищної ради Ніни Губай відбувся святковий захід, присвячений одному із найбільш шанованих християнських святих – Миколі Чудотворцю. Також на свято завітали представники благодійної організації "Пролісок".
В святковій промові голова району побажав дітям та їхнім батькам миру, злагоди, веселих Новорічних свят та повідомив про те, що з нового року в Тошківському навчально-виховному комплексі будуть замінені вікна у спортивній залі для проведення якісних уроків з фізичного виховання. 
Вітали присутніх зі святом і представники благодійної організації, та у якості новорічного дарунку сповістили про те, що відтепер у навчально-виховному комплексі працюватиме для дітей кімната-студія, в якій останні зможуть на свій смак проводити дозвілля.
Під час проведення урочистого заходу діти отримали яскраві враження і позитивні емоції від конкурсів та привітань «Святого Миколая». 
Дітлахи грали в ігри, танцювали, співали, а наприкінці вечора кожен з них отримав солодкий подарунок від «Миколайчика».
Всі учасники свята пішли додому із гарним настроєм та безліччю позитивних емоцій.