Прес-центр6 cічня 2021, 14:01

У Троїцькому відкрили Центр громадського дозвілля

06 січня на базі Троїцької філії Попаснянського ОНЗ №1 було відкрито Центр громадського дозвілля. Відкривати заклад у Троїцьке приїхав начальник відділу культури, молоді, спорту та освіти Попаснянської райдержадміністрації Едуард Гаврашенко разом із заступником Оленою Сухомлін.
Гості привітали дітлахів, що зібралися у Центрі, із Новорічно-різдвяними святами, вручили солодощі та приладдя для проведення різноманітних громадських заходів: 3D ручку, музичну колонку, навушники тощо.
Нагадаємо: відкриття у Троїцькій сільській школі Центру громадського дозвілля стало можливим завдяки участі місцевих активістів у районному конкурсі проєктів «Твоя ініціатива», який було ініційовано головою Попаснянської райдержадміністрації Романом Власенком. Під Центр було переобладнано колишнє приміщення шкільних майстерень. Так, в рамках реалізованого проєкту, у приміщенні було зроблено за кошти районного бюджету капітальний ремонт, закуплено сучасні меблі та оргтехніку. Тож відтепер тут можна буде проводити різноманітні освітні і культурні заходи, організовувати позашкільну освіту для учнів та навіть просто посидіти почитати книжки, адже це приміщення обладнано окремим входом і не обмежуватиметься часом роботи навчального закладу.