Прес-центр2 листопада 2018, 15:11

У Врубівці відкрито спортивну залу після реконструкції

02 листопада у Врубівській селищній раді Попаснянського району відбулося урочисте відкриття спортивної зали, реконструйованої за кошти місцевого бюджету. Вартість реконструкції склала 780 тисяч гривень. За ці кошти було відремонтовано дах, замінено підлогу та вікна, відновлено та пофарбовано стіни. Спонсорами у придбанні спортивного інвентарю та спортивних тренажерів виступили місцеві фермерські господарства. 
На відкриття нової спортивної зали прийшло чимало місцевих мешканців.
Зі щирими вітаннями на урочистості з нагоди такої події завітали й почесні гості – завідувач сектору молоді та спорту Попаснянської райдержадміністрації Едуард Гаврашенко та Врубівський селищний голова Віктор Кравець.
Вітаючи винуватців торжества, Віктор Кравець зауважив, що новий спортзал стане справжнім осередком фізичного виховання, сприятиме формуванню потенційного олімпійського резерву, допоможе виростити здорове покоління.
Завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Едуард Гаврашенко наголосив на тому, що підростаюче покоління, активна молодь селища матимуть від сьогодні гідну альтернативу для змістовного проведення дозвілля та висловив сподівання, що результатом будуть високі досягнення учнів у спорті та в урочистій атмосфері вручив голові ради невеличкий подарунок – спортивний інвентар.
На завершення заходу гості свята зіграли товариські матчі з піонерболу, волейболу та настільного тенісу.