Прес-центр1 серпня 2018, 18:08

Учасники Попаснянського естрадного театру "Конфеті" поїдуть на відпочинок до Китаю

31 липня в залі засідань Попаснянської райдержадміністрації відбулась зустріч голови адміністрації Сергія Шакуна з колективом та батьками естрадного театру пісні і танцю «Конфетті» (керівник – Ірина Нестеренко).

Учасники естрадного театру щойно повернулися з фестивалю «Назустріч мрії», який проходив у селі Коблєво Одеської області.

Сергій Шакун привітав учасників із зайнятим призовим місцем у цьому фестивалі, побажав натхнення та нових звершень на творчому шляху. Адже, завдяки отриманому призовому місцю, попаснянські дітлахи незабаром вирушать до Китаю відпочивати!

Проте, в такий чудовий день, неприємною подією стало те, що лише 3 учасники театру з 20 зможуть відвідати Китайську народну республіку. Завадою під час здійснення мрії стала банальна відсутність біометричних закордонних паспортів.

«Наші діти можуть і повинні відвідувати різні країни світу. Тим більш, що вони на це заслуговують, – зазначив очільник району під час своєї промови. – Але так сталося, що батьки не потурбувались зробити їм біометричні паспорти. Тож, відпочивати до Китаю поїдуть лише три учасника естрадного театру. Я закликаю вас не зволікати і швидше робити закордонні паспорти, – звернувся до батьків Сергій Шакун, – бо перед вашими талановитими дітьми відкриті всі двері! Адміністрація, в межах своїх повноважень, вам допоможе в усіх починаннях», – додав він.