Прес-центр11 грудня 2018, 16:12

Учні 4-х класів взяли участь у спортивному фестивалі «Дитяча легка атлетика»

11 грудня у Гірській міській спортивній залі «Шахтар» відбувся черговий спортивний фестиваль «Дитяча легка атлетика».  

У фестивалі прийняли участь учні 4-х класів Гірської багатопрофільної гімназії, Новоіванівської філії, Новотошківського навчально-виховного комплексу №10, освіьньо-навчального закладу Золотівська школа №5, Нижнянського навчально-виховного комплексу №36, Золотівської багатопрофільної гімназії, Тошківської загальноосвітньої школи №23.

Відкривати захід було запрошено очільника Попаснянського району Сергія Шакуна та завідувача сектору молоді та спорту райдержадміністрації Едуарда Гаврашенка. Гості привітали учасників фестивалю зі святом та побажали гарно провести час.

Веселий флеш-моб розпочав захід, а потім учасники свята взяли участь у спортивних квестах на спритність та витримку.

Незабаром планується провести аналогічний фестиваль для учнів загальноосвітніх закладів Білогорівської, Вовочоярівської, Малорязанцевської та Мирнодолинської селищних рад. А потім буде проведено загальнорайонний фестиваль із визначенням переможців

Нагадаємо, що на початку листопада вчителі фізичної культури та спорту Попаснянського району на чолі із Едуардом Гаврашенком отримали неоціненний досвід з проведення спеціалізованих уроків з легкої атлетики на семінарі-практикумі, який проходив у місті Києві в спеціалізованій спортивній школі.