Прес-центр13 грудня 2018, 15:12

Учні молодших класів відвідали виставку художніх робіт

13 грудня у Попаснянському краєзнавчому музеї було проведено захід разом з Дитячою школою мистецтв. У цей день до музею було запрошено школярів 4-го класу Попаснянської гімназії №20 та 2-го і 3-го класів Попаснянської школи №1 на виставку художніх робіт. Викладач образотворчого мистецтва Золотівської філії Попаснянської дитячої школи мистецтв Олена Вінокурова розповіла дітям про роль мистецтва у житті, про можливість самореалізації через вираження на папері своїх почуттів, бачення світу, передачі емоцій, які відчуваєш.

Діти ознайомилися з різними роботами, зовсім не схожими між собою за темами і порядком виконання. Всі вони виконувалися вихованцями художнього класу у різний період їх навчання образотворчому мистецтву.

Олена Вінокурова провела для дітей, співробітників музею і викладачів школи мистецтв майстер-клас з виготовлення куль з паперу «Кусудама» та подарувала музею декілька особистих цікавих робіт, а також робіт, які виконували вихованці Золотівської та Попаснянської школи мистецтв.

Сподіваємось, що такий показ спонукатиме дітей Попаснянщини до саморозвитку та вивченню нових сфер позашкільної діяльності.