Прес-центр5 грудня 2018, 17:12

UNHCR Ukraine провели круглий стіл з гендерної рівності

В рамках акції «16 днів проти насильства» 05 грудня при Попаснянській райдержадміністрації відбувся «круглий стіл» – «Бути жінкою». Організаторами заходу виступило Агентство ООН у справах біженців (UNHCR Ukraine).
До заходу долучилися представники відділів райдержадміністрації з питань охорони здоров’я, соціального захисту, служби у справах дітей, масових комунікацій, Попаснянської міської ради, Центру первинної медико-санітарної допомоги, Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, мобільного соціального офісу, територіального центру з обслуговування пільгових верств населення і громадської організації «Батьківська районна спільнота».
Під час «круглого столу» присутні обговорювали розповсюджені стереотипи про жінок, ситуацію в районі з приводу домашнього насильства та шляхи запобігання його проявам. Закінчився захід грою «Бути жінкою», яку розробила Громадська організація «Український жіночий фонд». Учасники заходу активно приймали участь у грі та жваво обговорювали запропоновані ситуації.