Прес-центр22 серпня 2018, 14:08

Управління Пенсійного фонду України інформує! Сучасним пенсіонерам – сучасне обслуговування

З метою покращення якості обслуговування громадян Пенсійний фонд постійно працює над вдосконаленням форм і методів роботи з населенням, запроваджуючи максимально зручні способи надання послуг.

Відтепер, усі категорії пенсіонерів, які отримують пенсійні виплати через Державний Ощадний банк України, мають можливість отримати електронне пенсійне посвідчення ( далі – ЕПП).

ЕПП – це сучасний технологічний багатофункціональний інструмент.

Крім того, це надійний ключ для повноцінного користування всіма державними електронними сервісами. Щоб отримати модернізований документ, необхідно звернутись до  управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі та надати наступні документи:

- паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків;

- кольорову фотокартку 2,5 х 3 см.

Видача ЕПП буде проводитися через відділення «Ощадбанку».
Для тих пенсіонерів, хто ще не встиг подати документи на оформлення ЕПП повідомляємо, Ви можете звернутися до прийомної громадян управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі Луганської області, яка працює за принципом «Єдиного вікна» та знаходиться на першому поверсі (кабінет №7). 

А також, Пенсійний фонд України запровадив сучасний механізм інформування громадян шляхом СМС – повідомлень. Скористатися такою послугою можуть як пенсіонери, так і застраховані особи.
За допомогою СМС-повідомлення Пенсійний фонд надає інформацію про результати призначення та перерахунку пенсії, а також сплату роботодавцем єдиного соціального внеску. Сервіс надається БЕЗКОШТОВНО.
Для підключення сервісу СМС-іформування необхідно звернутися до відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду або активувати послугу в особистому кабінеті веб-порталу Пенсійного фонду України.
Після успішного налаштування сервісу СМС-інформування, за декілька хвилин на телефон надійте СМС-повідомлення з підтвердженням реєстрації.

Будь мобільним, налаштуй СМС-сервіс Пенсійного фонду України.