Прес-центр18 квітня 2019, 13:04

Управлінням соціального захисту населення Попаснянської районної державної адміністрації розпочалась видача «пакунків малюка»

На виконання  постанови Кабінету Міністрів України від 20 червня 2018 р. № 512 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка»  управлінням соціального захисту населення Попаснянської  районної державної адміністрації розпочалась видача «пакунків малюка» сім’ям, які не отримали зазначену допомогу на день виписки у пологовому будинку на дітей які народились з 1 березня 2019 року.

Також управління звертає увагу, у разі відсутності на день виписки новородженої дитини у пологовому будинку допомоги  « пакунок малюка» її видача проводиться місцевим  структурним  підрозділом з питань соціального захисту населення за місцем проживання отримувача зазначеної допомоги на підставі його особистої письмової заяви, копії свідоцтва про народження дитини та довідки з пологового будинку про неотримання « пакунку малюка».

За отриманням додаткової інформації пропонуемо звертатися за адресою: м.Попасна площа Миру,2 каб 105 або за тел.(06474) 33345