Прес-центр1 листопада 2017, 17:11

Урочисті заходи до Дня працівника соціальної сфери

У Сєвєродонецьку привітали працівників соціальної сфери

Області урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери відбулися сьогодні у приміщенні міського Палацу культури.

Зі словами привітання звернулася заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, яка висловила вдячність за самовіддану і наполегливу працю, за тепло сердець, які вони дарують людям: «Дякую за небайдужість до людських проблем, особливо, у тих хто потерпів від наслідків бойових дій та перебувають у непростих життєвих ситуаціях».

Крім цього, вона зазначила, що перед облдержадміністрацією зараз стоять нові завдання, які допоможуть сформувати та покращити роботу соціальних служб. Зокрема, це створення соціальних центрів інтегрованих послуг та удосконалення робочих місць працівників.

Під час нагородження Ольга Лішик звертаючись до колективу Департаменту соціального захисту населення ОДА сказала: «Я пам’ятаю, що у серпні 2014 року п’ять працівників переїхали з окупованого Луганську та змогли за короткий час поновили всю роботу Департаменту і своєчасно нарахувати соціальній виплати. Дякую вам за велику справу, витримку, вірність обов’язку та професіоналізм».

Окремо Почесними грамотами та Листами облдержадміністрації подяки нагороджені кращі працівники соціальної сфери.