Прес-центр22 липня 2020, 20:07

Урочистості з нагоди 6-ї річниці визволення Попасної від незаконних збройних формувань продовжилися відзначенням військовослужбовців

Цього дня у великій залі Попаснянського районного будинку культури пролунало не мало слів шани та вдячності до українських вояків. З нагоди цієї знакової для попаснян дати, дня коли шість років тому, українські прапори знов замайоріли над попаснянською землею, проведено урочисте нагородження військових, що звільняли наше місто та тих, хто і досі його боронить. Розпочався захід з привітального виступу духового оркестру 26-ї артилерійської бригади.

Відзначали воїнів голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай, заступник військового комісара Луганського обласного військового комісаріату В'ячеслав Суханов, голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко та командири бригад і військових підрозділів. Кращих військовослужбовців керівники нагородили орденами, медалями, нагрудними відзнаками, подяками та грамотами. Впродовж всього заходу містяни та військовослужбовці приймали й відео привітання від побратимів та друзів нашого міста з інших областей та міст - Львова, Харкова, Тернополя. По завершенню офіційної частини, учасники заходу урочисто відкрили у фойє будинку культури пам’ятні меморіальні дошки загиблим за визволення рідної землі попаснянам та воїнам-визволителям батальйону «Донбас». Вшанувавши пам'ять загиблих Хвилиною мовчання, присутні направилися до пам’ятного знаку героям АТО/ООС на площі Героїв, де поклали букети квітів.