Прес-центр31 cічня 2018, 11:01

Увага! Оголошується конкурс проектів місцевого розвитку!

У  І кварталі поточного року облдержадміністрацією планується оголошення конкурсу проектів місцевого розвитку, спрямованого на підтримку місцевих ініціатив шляхом співфінансування з обласного та інших місцевих бюджетів, а також не бюджетних джерел (далі - конкурс), з метою виконання Регіональної цільової програми з підтримки місцевого самоврядування та створення спроможних об’єднаних територіальних громад у Луганській області на 2017-2019 роки, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 18.05.2017 №308.

Подання проектів для участі у конкурсі та проведення конкурсу здійснюватиметься згідно із новою редакцією Положення про обласний конкурс проектів місцевого розвитку, проект якого 23.01.2018 розміщено на офіційному сайті Луганської обласної державної адміністрації (http://loga.gov.иа/ «Публічна інформація»/ «Публічна інформація, що підлягає оприлюдненню» / «Проекти розпоряджень облдержадміністрації та рішень облради») відповідно до частини третьої статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Особливості процедури проведення конкурсу у 2018 році та вимоги щодо оформлення проектів будуть обговорюватися на семінарі, який відбудеться 02.02.2018 о 10.00 год. у приміщенні Луганської обласної державної адміністрації за адресою: м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59,  4 поверх (зал засідань).

До участі у заході запрошуються представники від усіх органів місцевого самоврядування районів Луганської області.