Прес-центр10 cічня 2018, 16:01

В центрі уваги діти

10 січня службою у справах дітей  було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини за участю представників управлінь та відділів райдержадміністрації, центру зайнятості населення та правоохоронних органів. 

На комісії було розглянуте питання підготовки висновку до суду про доцільність позбавлення батьківських прав матері, яка ухиляється від виховання та утримання своїх дітей. У зв’язку з тим, що двоє малолітніх дітей  залишилися без батьківського піклування,  було  вирішено клопотати перед райдержадміністрацією про влаштування їх  до Луганського обласного будинку дитини.

Також було розглянуто питання родини, яка опинилася в складних життєвих обставинах, та  вирішено, з метою з’ясування умов проживання малолітньої дитини, провести комісійне обстеження житла родини за участю представників медицини та правоохоронних органів.

За підсумками засідання начальник служби у справах дітей Наталія Клименко зазначила, що діяльність усіх структур, які працюють з дітьми,  в першу чергу повинна бути скоординована для своєчасного вжиття заходів на упередження складних життєвих обставин шляхом співпраці та взаємоінформування.