Прес-центр14 лютого 2018, 16:02

В центрі уваги діти

14 лютого 2018 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини за участю представників управлінь та відділів райдержадміністрації, медичних закладів, міської ради  та правоохоронних органів.

На засідання були винесені питання про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки, яка належить на праві власності неповнолітній дитині, договору дарування будинку, в якому право проживання має малолітня дитина, був вирішений спір між батьками щодо визначення місця проживання дітей та участі одного з батьків у вихованні дитини.

На засідання комісії були запрошені батьки, які ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків. Їх попередили про наслідки неналежного ставлення до своїх дітей та провели роз’яснювальну роботу.

Вищезазначені питання були ретельно досліджені працівниками служби у справах дітей, обговорені з присутніми членами комісії та запрошеними.

За результатами засідання по всіх порушених питаннях комісією прийняті конструктивні та виважені рішення в інтересах дітей.