Прес-центр25 вересня 2018, 17:09

В Гірській лікарні планується відкрити сучасний операційний блок

Нещодавно Народні Депутати України звернулися до голови Луганської облдержадміністрації Юрія Гарбуза з пропозицією на базі Гірської філії Комунальної установи «Попаснянська центральна районна лікарня» відкрити осучаснений операційний блок. Ця ідея виявилася слушною, адже Гірське знаходиться на лінії розмежування та має об’єкти промисловості з підвищеним рівнем травмування – ДП «Первомайськвугілля» «Шахта Гірське».

З метою огляду потенційного розміщення операційного блоку та визначення із необхідними ремонтними роботами приміщень 25 вересня до Гірської лікарні вирушив голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун та начальник відділу охорони здоров’я Наталія Кацарська.

Після оглядин приміщення лікарні, спілкування з військовими лікарями, які також практикують на базі медзакладу, було досягнуто попередніх домовленостей щодо кадрового забезпечення цього оперблоку військовими лікарями, його раціонального розташування і визначення можливих шляхів фінансування для проведення капітального ремонту блоку та придбання сучасного медичного устаткування.