Прес-центр13 липня 2018, 18:07

В Гірському відбулося громадське обговорення щодо підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення

В рамках виконання Попаснянської районної Програми сприяння розвитку громадянського суспільства 13 липня за ініціативи громадської організації «Аваліст» в актовій залі Гірської міської ради відбулося громадське обговорення щодо підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.
До участі в обговоренні були запрошені перший заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Віталій Проскурко, заступник директора з технічних питань КП «Попаснянський районний водоканал» Анатолій Сайчук, в.о. голови Гірської міської ради Тетяна Пєнкіна та місцеві мешканці.
Заступник директора КП «Попаснянський районний водоканал» детально роз’яснив складові тарифу на водопостачання та водовідведення та озвучив причини необхідності їх підвищення.
Мешканці Гірського активно долучилися до обговорення, висловлювали свою думку з приводу окресленого питання та озвучували питання з нагальних проблем.
Підводячи підсумки даного заходу, Віталій Проскурко наголосив, що прийняття рішення про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення залишається за райдержадміністрацією. «Детально розглянувши пропозицію КП «Попаснянський районний водоканал» щодо розміру тарифів, враховуючи думку громадськості та задля недопущення «соціального» вибуху серед мешканців району, райдержадміністрацією було прийнято рішення з підвищення тарифів на ці види житлово-комунальних послуг не більше ніж на 30%», – додав він.