Прес-центр4 травня 2018, 15:05

В Гірському висадили алею троянд

Нещодавно в Гірському було реалізовано проект «Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі», який впроваджувався Міжнародною організацією з міграції Агенції ООН за фінансової підтримки Уряду Японії. Завдяки цьому проекту гірська дитяча бібліотека зазнала реконструкції та повного переоснащення.

03 травня познайомитися з роботою бібліотеки в новому форматі та прийняти участь в акції з висадки троянд на алеї до парку шахти «Гірська» до міста приїхали почесні гості: Шігекі Сумі, надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні, Ріцуко Іное, перший секретар, керівник економічної секції, Посольство Японії в Україні, Томас Лотар Вайс, Голова Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні, Леа Моррісон, Координатор програм з надзвичайних ситуацій та стабілізації, Вадим Даниелян,  заступник голови Луганської облдержадміністрації та голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун.

Учасники «Гірського буму» познайомили гостей з напрямки роботи модернізованої бібліотеки, продемонстрували відео презентацію своїх досягнень та залучили до гри з розфарбовування чарівних малюнків. Потім всі разом вирушили до алеї висаджувати троянди. Відтепер у Гірському на згадку про співпрацю та допомогу Японії буде квітнути прекрасна трояндова алея.