Прес-центр14 грудня 2017, 18:12

В Комишувасі відкрито дитячий майданчик

Для дітей, які проживають у селищі Комишуваха Попаснянського району 14 грудня відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчику. Організували таку добру справу представники Інформаційного агентства «Центр новин» разом із Благодійним фондом «Розвиток футболу України», запропонувавши вдруге провести змагання з футболу за «Парламентський кубок» між збірною депутатів та журналістів. Завдяки цьому відтепер у  комишуваської малечі є містечко для веселого та активного відпочинку.

На урочисте відкриття завітали почесні гості, при підтримці яких й було реалізовано встановлення майданчику: народні депутати України Юрій Береза, Андрій Павелко, Ярослав Москаленко, Василь Яницький, а також голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун та Комишуваський селищний голова Віталій Ткаченко.

Право урочистого відкриття майданчику було надано двом хлопчикам та Ользі Витяк – керівнику Інформаційного агентства, а потім вся малеча, яка приймала участь у святі, побігла кататися на гойдалках.

Ще одним приємним сюрпризом для дітей стали подарунки до Дня святого Миколая, з яким завітали гості: солодощі та спортивний інвентар.