Прес-центр3 березня 2020, 13:03

В Попасній реалізовуватиметься новий проєкт від Міжнародного Комітету Червоного Хреста

Виконуючий обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник 03 березня зустрівся із представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) на чолі із його делегатом з питань економічної безпеки Етер Лотішвілі.

Зустріч проходила за участю керівника апарату Вікторії Попової, заступника начальника управління соціального захисту населення  Тетяни Діхтярьової та заступника начальника Попаснянського районного центру зайнятості ….

Метою зустрічі стало обговорення впровадження на території Попаснянського району нового проєкту МКЧХ та співпраці між владою і організацією з цього питання.

Спочатку пані Етер Лотішвілі стисло поінформувала присутніх про основні напрямки діяльності МКЧХ та принципи роботи. Потім вона озвучила основні підготовчі етапи проєкту, який планується реалізовувати на території Попаснянського району, зокрема у місті Попасна. А це: розповсюдження серед місцевого населення інформації про проєкт, контактної інформації, терміни проведення інформаційних сесій, налагодження зв’язку із бініфіціарами тощо, та окреслила основні точки співпраці райдержадміністрації і МКЧХ.

Діалог проходив в діловій атмосфері і за його підсумками було прийнято спільне рішення про проведення сектором масових комунікацій райдержадміністрації, управлінням соціального захисту населення та центром зайнятості масштабної інформаційної кампанії стосовно початку впровадження проєкту, що спрямований на розвиток мікроекономічних ініціатив від населення міста. Також було вирішено долучити до неї Приватне підприємство «Редакція міськрайонної газети «Попаснянський вісник».