Прес-центр19 липня 2019, 17:07

В Попаснянській міській раді привітали військовослужбовців визволявших місто 2014 року.

19 липня у приміщенні Попаснянської міської ради проведено урочистий захід присвячений 5-ї річниці визволення міста від незаконних збройних формувань.
На заході були присутні представники влади, військові, волонтери, громадські активісти та патріоти нашого міста.
Розпочали захід зі слів привітання Попаснянського міського голови Юрія Онищенко. Після чого він з нагоди п'ятої річниці звільнення міста вручив військовим нагрудні знаки та медалі за активну участь у визволенні міста Попасна в липні 2014 року.
Також зі словами привітань до присутніх зверталися – в.о. голови Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник, командир батальйону «Донбас» полковник В'ячеслав Власенко, керівник громадської спілки учасників бойових дій та волонтерів АТО Ірина Болткова та її заступник Роман Кірєєв.
Роман Колесник привітав присутніх зі святом, подякував військовим за самовіддану службу та побажав їм якнайшвидшої перемоги, миру, здоров’я, злагоди та добробуту.
Урочистий захід пройшов у теплій дружній атмосфері. Радували своїми неперевершеними музичними номерами солістка районного будинку творчості Тетяна Домашенко та юні талановиті попасняни.