Прес-центр12 травня 2020, 16:05

В Попаснянській райдержадміністрації проведено чергову апаратну нараду

Сьогодні, 12 травня, Роман Власенко провів чергову апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Тематика апаратної наради була присвячена вирішенню поточних питань роботи райдержадміністрації.

Керівники структурних підрозділів відзвітували перед головою щодо результатів проведеної роботи за протокольними дорученнями попередньої апаратної наради. Наразі проводиться обчислення матеріалів необхідних для покладання бруківки перед Попаснянським краєзнавчим музеєм та районним будинком культури. Триває розробка проєктів та необхідної документації для реконструкції волейбольного та баскетбольного майданчиків на території Дитячо-юнацької спортивної школи. Визначено приміщення для розташування майбутнього центру підтримки сімей та дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах. За планами районної влади центр відкриють на першому поверсі будівлі по вулиці Суворова, 3.

В свою чергу Роман Геннадійович окреслив учасникам наради ряд нових завдань. Так, начальнику відділу культури, молоді та спорту було доручено надати пропозиції щодо відзначення в Попаснянському районі Міжнародного Дня захисту дітей в умовах карантину. Начальнику відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля запровадити систему енергомоніторингу соціальної інфраструктури Попаснянського району. Наостанок, голова райдержадміністрації, доручив розробити механізм виділення коштів органам місцевого самоврядування для реалізації громадських проєктів за ініціативи інститутів громадського суспільства.

За підсумками апаратної наради сформовано протокольні доручення та заплановано на найближчий тиждень ряд робочих зустрічей і нарад.