Прес-центр14 травня 2020, 11:05

В Попаснянській райдержадміністрації проведено онлайн тренінг по роботі з системою ProZorro

14 травня за ініціативи голови Попаснянської райдержадміністрації Романа Власенка проведено онлайн тренінг щодо вдосконалення навичок роботи з базою публічних закупівель системи ProZorro. Тренінг проводив експерт з бюджетних питань Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України Микола Силенко. В залі засідань райдержадміністрації тренера слухали представники тендерного комітету Попаснянської райдержадміністрації та відповідальні за закупівлі особи у сферах освіти, культури, соціального захисту і охорони здоров’я.  

Учасники заходу обговорили нещодавно запроваджені зміни до Закону України «Про публічні закупівлі». Також, вони поспілкувалися щодо нововведень у порядок функціонування тендерного комітету та визначення відповідальних за закупівлі осіб. Наостанок присутні обмінялися з експертом контактами для консультацій та подальшої співпраці.

Попаснянська райдержадміністрація висловлює вдячність Миколі Силенко за надану інформацію та можливість вдосконалити знання по роботі з системою ProZorro.