Прес-центр7 лютого 2019, 16:02

В Попаснянській райдержадміністрації провели робочу нараду з питань регулювання земельних відносин.

07 лютого за участю голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна проведено нараду з питань регулювання земельних відносин.

На виконання протокольного доручення голови райдержадміністрації, відділом комунального майна та орендних відносин була проведена технічна нарада з питань регулювання земельних відносин за участю землевпорядників селищних рад Попаснянського району.

Розпочалось засідання обговоренням питання реалізації прав власності громадян - власників сертифікатів на земельні частки (паї) та порядкок передачі в оренду нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок із земель сільськогосподарського призначення колишньої колективної власності.

Досить бурхливі обговорення викликав розгляд питання проведення нормативної грошової оцінки земель під існуючими об’єктами енергетики та приведення укладених договорів оренди на дані землі у відповідність до вимог чинного законодавства, в частині орендної плати.

Також в ході зустрічі розглядали можливість відділення земельних ділянок учасникам і сім’ям загиблих учасників Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил.