Прес-центр20 лютого 2019, 13:02

В Попаснянській райдержадміністрації відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

20 лютого в Попаснянській райдержадміністрації відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини під головуванням заступника голови райдержадміністрації Карини Кошелєвої за участю представників управлінь та відділів райдержадміністрації, медичних закладів, Попаснянського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану, Головного територіального управління юстиції та правоохоронних органів.
На засідання були винесені питання про встановлення опіки над малолітньою дитиною позбавленою батьківського піклування, надання висновку про доцільність позбавлення батька батьківських прав відносно дитини, надання висновку про доцільність припинення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування. Також прийняте рішення про позбавлення батьківських прав матері відносно двох дітей, у зв’язку з тим, що мати дітей протягом року не звернулася до служби у справах дітей з заявою про повернення їй дітей. 
Комісією було одноголосно вирішено підготувати та направити позовну заяву до суду щодо позбавлення матері батьківських прав відносно двох дітей. 
За результатами засідання по всіх порушених питаннях комісією прийняті конструктивні та виважені рішення в інтересах дітей.