Прес-центр13 лютого 2020, 14:02

В Попаснянському районі продовжується впровадження проєкту від ПРООН "Мобільний ЦНАП"

Сьогодні відбулася зустріч керівництва Попаснянської райдержадміністрації із представниками ПРООН з питання ефективного розвитку мобільного Центру надання адміністративних послуг. Райдержадміністрацію представляла керівник апарату Вікторія Попова. Також участь у зустрічі взяли посадовці відділу надання адміністративних послуг райдержадміністрації і представники Попаснянської міської ради на чолі із заступником голови Іриною Гапотченко.

Зустріч відбувалася в рамках впровадження проєкту «Мобільні центри надання адміністративних послуг для постраждалого від конфлікту населення Східної України». Темою зустрічі стало обговорення проєкту впровадження на території Попаснянського району мобільного ЦНАПу, а також надання методичної допомоги при його створенні.

Учасники зустрічі обговорили основні проблемні питання, що можуть виникати в процесі впровадження проєкту, нюанси започаткування роботи мобільних офісів ЦНАПів в інших населених пунктах Попаснянського району, його кадровий склад тощо. В свою чергу представник Програми розвитку ООН у Луганській області пан Костянтин запевнив, що в ході реалізації проєкту буде надано методичну допомогу при розробці статуту роботи мобільного Центру надання адміністративних послуг,  робочих положень, посадових інструкцій персоналу, договорів міжгалузевого співробітництва тощо.

За підсумками сторони визначилися із першочерговими заходами для реалізації проєкту, обмінялися контактними даними та домовилися про наступну зустріч.