Прес-центр11 cічня 2020, 13:01

В Попаснянському районі проведено ІІ районний Фестиваль вертепів «Добрий вечір»

11 січня у Попасній у великій залі районного будинку культури відсвяткували Різдво Христове. До цього свята приурочили ІІ районний Фестиваль вертепів «Добрий вечір». Він зібрав цього року чимало шанувальників самобутньої української культури та поціновувачів українських традицій.

Серед учасників фестивалю були колективи загальноосвітніх закладів міста Попасна та селищних будинків культури з Попаснянського району: Попаснянських шкіл №1, 21, 24, гімназії №20, Тошківського, Новотошківського та Комишуваського будинків культури. До складу почесного журі увійшли не лише представники районної школи мистецтв, районного будинку культури та районного методичного центру, але й військовослужбовці.

Тематичні театральні замальовки, пісні, танці та яскраві національні костюми – все це було представлено на розсуд компетентного журі. Фестиваль тривав майже півтори години та залишив по собі відчуття щастя, гарний настрій і віру у безхмарне майбуття.

Журі було дуже складно обрати найкращих, проте конкурс є конкурс і призові місця розподілилися наступним чином: І місце зайняв учнівський колектив Попаснянської загальноосвітньої школи №1, ІІ – Попаснянської загальноосвітньої школи №24, ІІІ – фольклорний колектив «Водограй» Комишуваського селищного будинку культури.

В урочистій атмосфері призерам та учасникам Фестивалю «Добрий вечір» були вручені солодкі призи, Дипломи та тематичні статуетки.

Наостанок військовослужбовці пригостили всіх учасників конкурсу солодким чаєм та смаколиками.