Прес-центр18 грудня 2018, 14:12

В Попаснянському районі створено спеціальну міжвідомчу групу з протидії діяльності нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів

31 жовтня 2018 року в Попаснянському відділі Лисичанської місцевої прокуратури проведено міжвідомчу нараду під головуванням керівника місцевої прокуратури Лазуренка В.М. та за участі керівників правоохоронних, контролюючих органів, органів місцевого самоврядування з питань стану протидії діяльності нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території Попаснянського району.

Керівник місцевої прокуратури зазначив, що на сьогодні стан протидії діяльності нелегальних автозаправних станцій не в повній мірі відповідає вимогам чинного законодавства України та ситуації в районі й потребує активізації. 
За результатами обговорення проблемних питань розроблено комплекс спільних заходів, спрямованих на виявлення фактів виготовлення й реалізації паливно-мастильних матеріалів на нелегальних автозаправних станціях та газозаправних пунктах, зокрема, створено міжвідомчу робочу групу. 
На виконання рішення міжвідомчої наради, членами групи були здійсненні виїзди на автозаправні станції та газозаправні пункти, розташовані на території Попаснянського району, під час яких виявлені порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. За результатами виявлених порушень законодавства, відносно трьох посадових осіб автозаправних станцій відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, та на цей час проводиться досудове розслідування у кримінальних провадженнях.

Прокурор Попаснянського відділу Лисичанської місцевої прокуратури юрист 1 класу В. Неустроєва