Прес-центр27 липня 2018, 10:07

В Попаснянському районі відкриється Представництво із захисту прав і свобод людини

Не так давно омбудсмен Людмила Денисова призначила регіонального координатора Уповноваженого з прав людини в Донецькій і Луганській областях. Ним став відомий правозахисник, перший в Україні лауреат німецько-французької премії за досягнення в області захисту прав людини та утвердження верховенства права, директор громадської організації «Східна правозахисна група» Павло Лисянський.

Задля початку плідної роботи на території проведення операції Об’єднаних сил 27 липня Павло Лисянський зустрівся з головою Попаснянської райдержадміністрації – керівником районної військово-цивільної адміністрації Сергієм Шакуном.

В ході зустрічі було обговорено можливість відкриття на території Попаснянського району Представництва із захисту прав і свобод людини. Звернутися до Представництва за кваліфікованою допомогою зможуть як мешканці району, так і  внутрішньо переміщені особи. Крім того, сторони обсудили сумісний план роботи на найближчі пів року, визначилися із місцем розташування Представництва та графіком його роботи.

Незабаром оголошення про відкриття Представництва із захисту прав і свобод людини та графік прийому буде анонсовано у місцевому ЗМІ і на офіційних сторінках Попаснянської райдержадміністрації.