Прес-центр7 лютого 2018, 17:02

В Попаснянському районі відкрито залу для занять спортивною гімнастикою

Зміцнення здоров'я і загартування організму школярів, сприяння їх фізичному розвитку та підвищенню активності – ось основні завдання районної програми розвитку фізичної культури та спорту. Саме в рамках впровадження цієї програми 07 лютого на базі Попаснянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 відбулося урочисте відкриття зали для занять спортивною гімнастикою.

У церемонії офіційного відкриття взяли учать почесні гості: голова райдержадміністрації Сергій Шакун, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, виконуючий обов'язки голови Попаснянської райради Микола Черніков, завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Едуард Гаврашенко, а також безпосередні винуватці урочистостей – директор Дитячо-юнацької спортивної школи Ірина Хандромай, вихованці спортивної школи, батьки дітей.

На початку заходу до гостей свята звернувся очільник району:«Заняття фізичною культурою та спортом, ведення здорового способу життя – ось пріоритети, які необхідно виховувати та розвивати у сучасного покоління. А наше завдання сприяти цьому, – зазначив Сергій Вікторович, – Адже, саме з таких залів виходять справжні чемпіони, які будуть прославляти Попаснянський район не лише на теренах Луганської області та України, але й за межами нашої держави», – додав він та побажав всім міцного здоров’я і нових спортивних звершень. До вітальних слів приєдналися й інші почесні гості. А міський голова урочисто вручив директору спортивної школи сертифікат на десять тисяч гривень.

Завершилося свято яскравим виступом підопічних ДЮСШ – юних спортивних гімнастів, які блискуче виконали акробатичні етюди.

До речі, для ремонту зали та придбання всіх снарядів для занять спортивною гімнастикою, а це - і акробатична доріжка, і бруси, і великий та малий гімнастичні козли, і мати, було виділено кошти з районного бюджету.