Прес-центр31 липня 2017, 14:07

В Попаснянському відділенні Лисичанської міської прокуратури вирішували питання координації та взаємодії правоохоронних органів та райдержадміністрації

В Попаснянському відділенні Лисичанської міської прокуратури вирішували питання координації та взаємодії правоохоронних органів та райдержадміністрації.
31 липня в Попаснянському відділенні Лисичанської міської прокуратури пройшло чергове засідання Координаційної ради. В засіданні, яке очолював керівник Лисичанської міської прокуратури Віктор Лазуренко, прийняли участь голова райдержадміністрації Сергій Шакун, керівник відділу поліції Головного управління Національної поліції Попаснянського району Володимир Золотарьов, представники Попаснянської міської ради та керівники інших правоохоронних органів району. 
В ході засідання відбулося заслуховування звітів взаємної роботи за І півріччя 2017 року та пропозицій щодо покращення взаємодії між правоохоронними органами, прокуратурою та райдержадміністрацією і міською радою. Озвучувалися питання, які потребують негайного втручання, як представників військової комендатури, так і органів влади. Зокрема, було вирішено, за протекцією голови адміністрації Сергія Шакуна, провести рейди із залученням членів Міжвідомчої координаційної методичної ради при райдержадміністрації щодо незаконної вирубки лісосмуг, інвентаризації ставків, виконання земельного законодавства. Окремо обговорювалося питання стосовно законних важелів впливу на обмеження продажу алкогольних напоїв військовослужбовцям, прийняття запобіжних заходів щодо діяльності шахраїв тощо.
«Саме головне в нашій роботі – це безпека та добробут громадян Попаснянського району, – зауважив на нараді Сергій Шакун, – Тому ми повинні не просто взаємодіяти, а разом, плідно співпрацюючи, знаходити законні підстави для вирішення всіх озвучених на нараді питань», – резюмував він.