Прес-центр18 жовтня 2018, 15:10

В прифронтовому Попаснянському районі відкрили вже 5 віддалене робоче місце.

В прифронтовому Попаснянському районі відкрили вже 5 віддалене робоче місце.

У селищі Білогорівка 18 жовтня представниками  пенсійного фонду України відкрито нове віддалене робоче місце, представник працюватиме у селищі, один раз на два тижні. На відкриття прибули почесні гості: Сергій Шакун голова Попаснянської райдержадміністрації, Ольга Шарунова начальник головного управління пенсійного фонду України в Луганській області та Наталія Остановська начальник управління ПФУ в Попаснянському районі. У своїй вітальній промові очільник району наголосив, що пенсіонери це вразлива категорія населення, і вони не мають витрачати свій час, кошти та сили стоячи в чергах у районному управлінні ПФУ. Білогорівка - це найбільш віддалене селище Попаснянського району, яке знаходиться у 44 кілометрах від районного центра, а поблизу неї заходяться ще два селища які входять до складу Попаснянського району Шипилівка та Золотарівка. Саме тому тут край необхідне віддалене робоче місце.

Віддалені робочі місця пенсійного фонду створюються в нашому районі виключно для блага людей, адже вони надають змогу на місці отримати консультації та визначити право на призначення чи перерахунок пенсії, подати анкети або заяви для реєстрації на Веб - порталі, забрати пенсійне посвідчення, тощо. А для того щоб замовити або отримати довідку, не потрібно буде чекати два тижні на представника пенсійного фонду тому що, це зможе робити  місцевий бібліотекар. Доречі згодом усі бібліотеки району виконуватимуть таку функцію.

Таким чином відкриття віддалених робочих місць – це вагомий крок щодо поліпшення якості обслуговування пенсіонерів.

Нагадаємо, що в Попаснянському районі віддалені робочі місця управління пенсійного фонду України  вже функціонують у Гірському, Золотому, Тошківці та Вовчеяровці.