Прес-центр10 липня 2020, 16:07

В рамках конкурсу проєктів «Твоя ініціатива» на території Комишуваської селищної ради буде реалізовано проєкт «Велосипед – це спорт, здоров’я та життя».

Комишуваський навчально-виховний комплекс є осередком туристичного спорту у районі. Більш ніж половина учнів закладу займається в секціях пішохідного та велосипедного туризму. Секція пішохідного туризму має необхідне обладнання, а для занять велоспортом доводиться використовувати один велосипед на 20 вихованців секції, який є особистою власністю тренера.

Тому громадською організацією «Комроз» на районний конкурс ініціатив було подано проєкт із закупівлі обладнання для велотуризму та облаштування велопарковки на території Комишуваського НВК. Проєктом передбачається придбання шести спортивних велосипедів з аксесуарами та закупівля і встановлення кованої велопарковки. Реалізація проєкту позитивним чином вплине на рівень підготовки вихованців секції, надасть змогу розкрити їх потенціал та покращить конкурентоспроможність команди на змаганнях обласного рівня.