Прес-центр17 грудня 2018, 13:12

В рамках всеукраїнської акції “Гвардійська родина, тобі Україно!” військовослужбовці відвідали загальноосвітні заклади Попаснянського району.

14 грудня, представники батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького та СІМІС НГУ в рамках всеукраїнської акції “Гвардійська родина, тобі Україно!” відвідали загальноосвітні заклади Попаснянського району.

В цей день військовослужбовці відвідали Попаснянські загальноосвітні школи :№ 1 та № 21. Заходивши в кожен клас нацгвардійці розігрували маленьку виставу про Святого Миколая та його помічників, під час якої вручали подарунки та фотографувалися з дітьми. Представники батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького залишили школярам прапор батальйону підписаний його бійцями.

Ця гуманітарна акція націлена на підтримку та привітання з Днем Святого Миколая, новорічними та різдвяними святами дітей з 35-ти навчальних та соціальних закладів Луганської та Донецької області. До акції окрім військовослужбовців Нацгвардії та їх родин долучились учні навчально-освітніх закладів, представники громадських організацій та підприємці з усієї України.