Прес-центр22 жовтня 2019, 16:10

В районі пройшли перші змагання з міні-футболу

22 жовтня в Попаснянському районі пройшли районні змагання з міні-футболу. Вони проходили на стадіоні Попаснянської районної дитячо-юнацької спортивної школи серед юних спортсменів Попаснянщини 1–4 класів загальноосвітніх закладів.
Після вступного слова завідувача сектора молоді та спорту райдержадміністрації Едуарда Гаврашенка та побажань успіху і чесної спортивної боротьби, команди провели жеребкування та розпочалися змагання.
У запеклій боротьбі пальму першості отримала футбольна команда Попаснянської багатопрофільної гімназії №25, друге місце виборола команда Попаснянської загальноосвітньої школи №21, а третє почесне місце посіла команда Попаснянської загальноосвітньої школи №1. Призери в урочистій атмосфері були нагороджені Почесними грамотами, їм вручили кубки та медалі. За підсумками змагань найкращим гравцем було обрано Кирила Дегтярьова, учня 4 класу БПГ№25. Журі вручило йому призову статуетку.
Попаснянська райдержадміністрація щиро вітає юних спортсменів та бажає їм впевнено крокувати до мрії, долаючи нові спортивні рубежі, здобувати нові перемоги та встановлювати нові рекорди.