Прес-центр19 грудня 2019, 19:12

В Золотому-4 відкрили Новорічну ялинку

19 грудня в Україні відзначається День святого Миколая. Це одне з християнських свят, яке дуже полюбляє малеча. Адже саме цього зимового дня дітлахи отримують подарунки від святого Миколая і саме цей день розпочинає низку Новорічних свят.

Саме тому сьогодні – 19 грудня – на Луганщині відбулося урочисте відкриття Новорічних ялинок. Однією з перших засяяла ялинка у місті Золоте-4 (шахта Родина) Попаснянського району.

На її відкриття завітало чимало гостей: голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай, виконуючий обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник, заступники та керівники структурних підрозділів Луганської ОДА і Попаснянської РДА, військовослужбовці, волонтери з Житомирщини та представники благодійної організації «Пролісок» і керівництво ВП «Шахта «Золоте».

В урочистій атмосфері святий Миколай засвітив ялинку, а голова області привітав місцевих жителів з прийдешніми святами. Музичні вітання золотівцям дарували актори Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру. А на самих молодших учасників свята чекали подарунки та смаколики від святого Миколая і волонтерів. Завершилося свято виступом учнів місцевої школи та веселими розвагами для дітей.

Приємною несподіванкою для учасників свята стало вручення медалі директорці Золотівської філії І-ІІ ступенів № 7 опорного навчального закладу «Золотівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5» Галині Єремєєвій.

Завершився захід фотографуванням біля ялинки та з казковими героями Козаками із однойменного мультиплікаційного фільму.