Прес-центр27 жовтня 2017, 13:10

Відбудова мосту через річку Лугань у селі Троїцьке триває

На сьогоднішній день одним з пріоритетних завдань на обласному та районному рівні є відбудова інфраструктури Луганщини. В рамках реалізації цього завдання з вересня місяця поточного року в Попаснянському районі проводяться відбудовчі роботи мосту через річку Лугань у селі Троїцьке.

З метою інспектування ходу відбудовчих робіт 26 жовтня з черговим робочим візитом на об’єкт виїхав заступник Міністра інфраструктури Юрій Лавренюк. Разом із ним у складі делегації на об’єкт також приїхали Народний депутат України Максим Бурбак, голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, заступник голови Луганської облдержадміністрації Вадим Данієлян та керівництво Державної служби спеціального транспорту.

На місці делегацію ознайомили з проектом відбудови та термінами здачі об’єкту, а також  із просуванням ремонтних робіт. Так, присутнім повідомили, що до 01 листопада планується залити бетон по п'ятій опорі, забити регеля по третий-четвертій та забити палі по першій-другій опорах, а до 17 листопада планується змонтувати балку.

На останок присутні обсудили питання щодо відбудови ще одного вкрай важливого стратегічного об’єкту Попаснянського району – відбудова мосту, який розташовано на автошляху Попасна-Бахмут.

«Вашою головною задачею на сьогодні є підготовка проектно-кошторисної документації для відбудови бахмутського мосту, – зазначив Юрій Лавренюк. – Не треба зволікати: готуйте проект і на очікувану вартість проводьте тендерні роботи, щоб коли були виділені кошти, ви змогли вже розпочати відбудову. Крім того, я запевняє вас, що на державному рівні з приводу цього питання буде повне сприяння,» – підкреслив він.