Прес-центр18 травня 2018, 15:05

Відбулася нарада щодо обговорення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення у Попаснянському районі

Нещодавно в міськрайонній газеті «Попаснянській вісник» публікувалися наміри про підвищення тарифів на послуги Комунального підприємства «Попаснянський районний водоканал» з централізованого водопостачання та водовідведення. У зв’язку з цим головою Попаснянської райдержадміністрації Сергієм Шакуном було ініційовано нараду з розгляду зазначеного питання.

На нараду запросили директора Комунального підприємства «Попаснянський районний водоканал» Івана Вілкова, виконуючого обов’язки голови Попаснянської міської ради Миколу Чернікова, Попаснянського міського голову Юрія Онищенка, представники Попаснянського РЕМу ТОВ ЛЕО та відповідальних за цей напрямок роботи посадовців райдержадміністрації.

На початку наради Іван Вілков виступив із обґрунтуваннями щодо нагальної потреби підняття тарифів. Проте присутні зазначили, що навіть існуючий зараз в Попаснянському районі тариф на ці види послуг перевищує тарифи таких міст, як Лисичанськ, Маріуполь тощо. Після детального обговорення питання, присутні прийняли ряд рішень. Зокрема, керівнику водопостачального підприємства доручили протягом 3 – 4 днів повторно обчислити тариф на послуги з водопостачання та водовідведення, потім розмістити наміри про підвищення тарифів у місцевій газеті «Попаснянський вісник». Для проходження процедури з підвищення тарифів відповідно до чинного законодавства, учасники наради запланували провести громадські обговорення з приводу цього питання і лише після завершення всіх процедур затвердити нові тарифи на послуги.