Прес-центр5 березня 2018, 16:03

Відбулася нарада з керівниками закладів культури

05 березня голова райдержадміністрації Сергій Шакун провів поточну нараду із керівниками закладів культури Попаснянського району. Також участь у нараді взяли заступник голови райдержадміністрації Карина Кошелєва, начальник відділу культури Ольга Калюжна та директор районного будинку культури Яна Змитрович.
У вступному слові Сергій Шакун наголосив на необхідності активізації роботи культурних установ з національно-патріотичного виховання дітей та молоді в клубних закладах, участі аматорських колективів у конкурсах і фестивалях різного рівня, проведенні змістовного дозвілля для усіх верств населення.
«Ви знаєте, що без традиції немає культури, а без культури – нації. І саме працівникам культури випала почесна місія формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди у суспільстві, – зазначив голова. – Давайте разом відновлювати наш культурний спадок, по крихті відтворюючі українські традиції та звичаї», – закликав він.
У перебігу наради обговорювалися питання щодо покращення матеріально-технічної бази установ, поточного та перспективного планування їхньої роботи, підготовки проектів щодо проведення ремонтних робіт та участі у конкурсному відборі проектів на платформі Державного фонду регіонального розвитку.
Після ознайомлення зі всіма проблемними питаннями закладів культури, головуючі на нараді прийняли рішення розробити графік відвідування установ та на місцях детально вивчити зазначені проблеми і прийняти відповідні рішення щодо їх усунення.