Прес-центр27 квітня 2018, 12:04

Відбулася нарада з питань зміни законодавства в сфері документування управлінської інформації

27 квітня архівним відділом Попаснянської райдержадміністрації проведена нарада з питань обговорення проекту Інструкції з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обліку та Інструкції з діловодства в Попаснянській райдержадміністрації. Відбулась вона за участю начальника відділу організаційної роботи Оксани Лізанець, начальника загального відділу Валентини Даниленко, начальника відділу управління персоналом Людмили Ярославцевої.

В ході наради начальник архівного відділу Кристина Хащенко довела до відома присутніх, що з 07 березня 2018 набрала чинності постанова КМУ від 17.01.2018 № 55, крім пунктів 195-217 Типової інструкції з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обміну, які набирають чинності з 1 липня 2018 року. Зазначеною постановою визнається, що постанова Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 р. № 1242 «Про затвердження Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади» та декілька інших постанов КМУ втратила чинність.

З метою забезпечення досконалої системи діловодства, врегулювання питань щодо створення управлінських документів і роботи зі службовими документами, а також забезпечення порядку зберігання документів, учасниками наради було обговорено проект Інструкції з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обліку та Інструкції з діловодства в Попаснянській райдержадміністрації.