Прес-центр22 листопада 2017, 16:11

Відбулася прес-конференція голови райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна.

22 листопада у залі засідань райдержадміністрації відбулася анонсована прес-конференція голови Попаснянської райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна на тему щодо стану освоєння коштів Державного фонду регіонального розвитку.
У прес-конференції прийняли участь перший заступник голови Віталій Проскурко, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, начальник відділу освіти Марина Донцова, начальник відділу в управлінні економічного розвитку та торгівлі Галина Мельниченко і модератор конференції – Вікторія Попова.
Для участі у прес-конференції акредитувалися журналісти газет «Голос України» і «Попаснянский вестник», телеканалу ЛОТ, інформаційного агентства «УКРІНФОРМ» та радіо «Пульс».
Конференція почалася з інформації щодо стану освоєння коштів ДФРР на об’єктах району, було охарактеризовано діяльність підрядних організацій, які здійснюють роботи, а також акцентовано увагу на недоліках у системі «Конкурс проектів – виділення коштів – освоєння коштів». Детальну інформацію з цих питань надали Сергій Шакун, Віталій Проскурко, Юрій Онищенко та Марина Донцова.
Після інформативної частини журналісти поставили свої запитання і конференція продовжилася у режимі «питання – відповідь».
По закінченню прес-конференції представникам медіа були продемонстровані Шкільні автобуси, які з метою покращення емоціонального стану дітей були прикрашені зображеннями персонажів мультиплікаційних фільмів.
Також журналісти у супроводі Марини Донцової побували на найбільш критичних, у плані освоєння коштів ДФРР, об’єктах – ЗОШ №1 та гімназії №25 міста Попасна, ЗОШ №15 міста Гірське.