Прес-центр28 листопада 2019, 15:11

Відбулася робоча нарада серед керівників закладів освіти Попаснянського району

28 листопада у залі засідань Інклюзивно-ресурсного центру проведено робочу нараду серед керівників закладів освіти Попаснянського району.

Зустріч була проведена в Інклюзивно-ресурсному центрі з метою поширення інформації серед освітян району про існування такого центру, його цілей та призначення.

Начальник відділу освіти Попаснянської райдержадміністрації Марина Донцова запросила на нараду представників Держспоживслужби задля висвітлення епідситуації у районі та впровадження системи ХАСП на харчоблоках в закладах освіти. Також, Марина Анатоліївна окреслила ряд питань пов’язаних з лімітами енергоносіїв, заробітної плати освітян та матеріального забезпечення закладів на 2020 рік.

В свою чергу заступник начальника відділу освіти Валентина Шулік ознайомила присутніх зі змінами у законодавстві у напрямку оптимізації мережі освітніх закладів. Вона наголосила на необхідності формування якісної попередньої мережі класів і учнів на майбутній навчальний рік. Під час наради спеціалісти відділу та методисти районного методичного центру висвітлили ряд питань стосовно нововведень в освітній сфері, а саме: збільшення годин курсів підвищення кваліфікації кожного педагогічного працівника, проведення ЗНО у 2020 та 2021 навчальному році, отримання підручників, впровадження центрами якості освіти сертифікації педагогічних працівників.

Завершили робочу зустріч привітаннями колег учасників Міжнародних виставок «Інноватика в сучасні освіті 2019» та переможців з золотою медаллю Попаснянська ЗОШ №21 та Золотівська багатопрофільна гімназія.