Прес-центр15 травня 2019, 14:05

Відбулася робоча нарада з головами міських і селищних рад та керівниками військово-цивільних адміністрацій району.

15 травня відповідно до поточного планування Попаснянської райдержадміністрації, пройшла робоча нарада з головами міських і селищних рад та керівниками військово-цивільних адміністрацій району.

Проходила вона у залі засідань Попаснянської райдержадміністрації під головуванням очільника району Сергія Шакуна за участю першого заступника голови райдержадміністрації Романа Колесника та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

В ході наради було розглянуто ряд актуальних питань, що стосуються стабільної життєдіяльності району. Голови місцевих рад відзвітували перед очільником району про проведену роботу станом на 01 травня 2019 року. Та озвучували проблемні питання, які можна вирішити лише за підтримки районної влади.

Так, було виявлено, що у населених пунктах Попаснянського району є такі проблеми як: відсутність аптечних пунктів у  деяких селищах, необхідність реставрації пам’ятних знаків та меморіалів, ремонт вуличного освітлення, стерилізація і вакцинація безпритульних собак та вивезення сміття.

Також присутніми обговорено хід виконання програми децентралізації системи опалення у Золотому та Гірському.

За підсумками наради всі озвучені питання були взяті на особистий контроль очільника району та надані відповідні доручення структурними підрозділами райдержадміністрації.