Прес-центр22 травня 2018, 00:05

Відбулася робоча поїздка очільника Попаснянського району з інспектування ходу ремонтних робіт в освітніх закладах

21 травня відбулася робоча поїздка очільника Попаснянського району з інспектування ходу ремонтних робіт в освітніх закладах. Так, голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун разом із начальником відділу освіти Мариною Донцовою перевірив просування ремонтних робіт у п’яти навчально-освітніх закладах району: Гірській та Золотівській багатопрофільних гімназіях, Золотівській опорній школі №5, Тошківському навчально-виховному комплексі №36 та загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів селища Лисичанського.
Сергій Шакун оглянув просування робіт з утеплення фасаду Гірської гімназії і зауважив на необхідності капітального ремонту шкільного ганку та обрізання старих дерев, а також запропонував розмалювати будівлю школи муралами. Після огляду Золотівській опорній школи №5 він зазначив, що всі недоробки після ремонту потрібно негайно усунути та підготувати проекти на Державний фонд регіонального розвитку для будівництва на території школи сучасних спортивних майданчиків. Переконавшись, що просування ремонту каналізаційної системи та гігієнічних кімнат у Золотівській гімназії відповідає графікам, очільник району вирушив до Тошківського НВК, де на нього вже чекали дирекція закладу та місцеві активісти. Разом з ними голова оглянув залишки їдальні та актової зали, які були знищені під час ворожого обстрілу з території тимчасово непідконтрольній українській владі, спустилися у спортивну залу, яка потребує капітального ремонту і оглянули відремонтовані гігієнічні кімнати для учнів. За підсумками огляду Сергій Вікторович запропонував активістам розпочати роботу з написання проекту для ремонту спортивної зали, а начальнику відділу освіти – надавати їм допомогу під час цієї роботи. Останньою Сергій Шакун відвідав загальноосвітню школу І-ІІ ступенів селища Лисичанського. Очільник оглянув вже відремонтовані гігієнічні та душові кімнати, спортивну залу, поспілкувався із робітниками, які здійснюють ремонтні роботи.
Загалом голова райдержадміністрації залишився вдоволений поїздкою та доручив начальнику освіти підготувати обговорені пропозиції у вигляді проектів на майбутнє.