Прес-центр18 квітня 2018, 16:04

Відбулася робоча поїздка очільника району до Комишуваської селищної ради

18 квітня голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун відвідав Комишуваську селищну раду. Він зустрівся з мешканцями селища, яких, до речі, було не так вже й багато із-за недостатньої інформаційної кампанії селищного виконкому, відвідав навчально-виховний комплекс, оглянув територію селища.

Під час спілкування очільника району з мешканцями Комишувахи обговорювалися питання пов’язані із земельними відносинами, проведенням Дня довкілля, адже в селищі дуже багато неприбраного сміття, як наслідок – укладання місцевими мешканцями та приватними підприємцями угод щодо централізованого вивезення сміття, створення умов для розвитку приватного підприємництва та сільського господарства, зокрема, розведення великої рогатої худоби тощо.

Потім очільник району оглянув разом із місцевим головою центральні вулиці селища і виконані роботи з встановлення вікон у Комишуваському навчально-виховному комплексі. За підсумками оглядин Сергій Шакун доручив Віталію Ткаченко якомога швидше привести до ладу вулиці у всіх населених пунктах Комишуваської селищної ради і провести з місцевими мешканцями та з усіма приватними підприємцями, які мають у населеному пункті торгові точки роботу щодо укладання угод на вивезення сміття. Крім того, очільник району запропонував Віталію Ткаченко розпочати роботу з розробки місцевої програми для створення сприятливих умов проживання для внутрішньо переміщених осіб.

Приємно вразила голову райдержадміністрації робота підрядної організації, яка проводила заміну вікон у місцевому навчально-освітньому закладі. Сергій Шакун поспілкувався із директором НВК та обговорив плани щодо подальшого ремонту будівлі. Так, незабаром у закладі планується повністю модернізувати приміщення для гігієни та відремонтувати їдальню для організації з наступного навчального року гарячого харчування.