Прес-центр8 травня 2020, 20:05

Відбулася робоча поїздка Володимира Зеленського до міста Золоте Попаснянського району

08 квітня до міста Золоте Попаснянського району із робочою поїздкою прибув президент України Володимир Зеленський.

Метою візиту була перевірка виконання доручення Президента щодо ремонту житла для переселенців з Золотого-4.

Зустрічали Президента голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай, голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко та керівник військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко.

Спочатку Володимир Олександрович перевірив готовність квартир капітально відремонтованих за його дорученням, а потім провів робочу нараду із керівниками обласної та місцевих адміністрацій.

Обговорювалися питання роботи ДП «Первомайськвугілля», КП «Попаснянський районний водоканал», ремонту доріг, питання децентралізації опалення в Золотому та забезпечення якісних медичних послуг.

Так, гарантом було наголошено, що в поточному році автодорогу від Лисичанська до КПВВ «Золоте» буде капітально відремонтовано. Крім того, Володимир Зеленський повідомив, що наразі тривають перемовини із представниками тимчасово окупованої території Луганської області з питання погашення заборгованості за водопостачання.

Перед від’їздом Володимир Олександрович привітав золотівців, яких чимало зібралось біля будівлі місцевої військово-цивільної адміністрації, із Днем пам’яті та примирення, прийдешнім Днем перемоги і запевнив, що всі проблемні питання поступово будуть вирішуватись.