Прес-центр18 грудня 2020, 10:12

Відбулася традиційна зустріч активу районної громадської організації «Союз Чорнобиль» із керівництвом Попаснянської райдержадміністрації

Сьогодні відбулася традиційна зустріч активу районної громадської організації «Союз Чорнобиль» із керівництвом Попаснянської райдержадміністрації. Цього разу до заходу обговорити нагальні питання чорнобильців, інтереси яких представляли голова районної громадської організації Олександр Коломійченко та його заступник Сергій Кравець, долучилася керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Попова. Також на зустріч запросили керівників медичних закладів району.
Зустріч, як завжди, проходила у форматі «круглого столу».
Голова ГО «Союз Чорнобиль» звернувся до представників влади з питаннями, які першочергово потребують вирішення. Зокрема, він зазначив, що необхідно скоординувати роботу сімейних лікарів щодо надання рецептів на безкоштовні ліки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи за місцем проживання, розглянути можливість відвідувати чорнобильцям профільних лікарів без додаткового візиту до сімейного лікаря, забезпечити проходження профілактичних медичних оглядів у необхідні та визначені для кожного чорнобильця терміни, вести постійний контроль за використанням бюджетних коштів, які передбачені на лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи під час перебування на стаціонарному лікуванні тощо.
Спілкування пройшло конструктивно і за підсумками зустрічі було сформовано відповідні протокольні доручення.