Прес-центр29 березня 2018, 16:03

Відбулася творча зустріч з Людмилою Чичук

Сьогодні в Попаснянській музичній школі відбулася друга творча зустріч з київською піаністкою Людмилою Чичук.

Під час творчої зустрічі  усі присутні, а серед них були, як учні музичної школи, так і міських загальноосвітніх, і військові, і пересічні громадяни, мали змогу вкотре насолодитися неповторним, простим і високим водночас стилем авторки, її магічною силою завжди хвилюючих і трепетних рядків. Пані Людмила читала вірші київської поетеси Катерини Волошки, поезії Бориса Гуменюка та Сергія Ганчина.

Краса і ліризм декламації Людмили Чучук вдало перепліталася з різножанровими музичними творами, які піаністка майстерно виконувала для присутніх. Кожна виконана нею п’єса – чи то українських сучасних композиторів, чи українських композиторів середини ХХ століття, в класичному чи джазовому стилі – всі вони знайшли живий відгук у серцях слухачів. На останок пані Людмила, за обізнаність в музичному мистецтві, вручила дівчаткам-учасницям вечора збірочки віршів Катерини Волошки.

Начальник відділу культури Попаснянської райдержадміністрації Ольга Калюжна щиро подякувала Людмилі Чичук за неперевершену мить зустрічі із прекрасним, від імені очільника району – Сергія Шакуна – вручила подячний лист та подарувала квіти.