Прес-центр9 квітня 2019, 14:04

Відбулися інструкторсько-методичні збори з організації весняного призову-2019

На сьогоднішній день одним із пріоритетних завдань військоматів є комплектування військових частин якісним молодим поповненням та відбір кандидатів на військову службу за контрактом.
Нещодавно Луганською обласною державною адміністрацією було проведено одноденні інструкторсько-методичні збори з питань проведення призову громадян України на строкову військову службу – весна-2019 року та відбору кандидатів на військову службу за контрактом.
Серед запрошених на збори, окрім співробітників поліції, військовослужбовців, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, була й заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Карина Кошелєва.
Під час доповідей з основної теми зборів, доповідаючи акцентували увагу присутніх на необхідності якісного виконання заходів призову та належної організації оповіщення і розшуку осіб, які ухиляються від несення військової служби. Крім того, були визначені єдині погляди на подальшу роботу з проведення призову на строкову військову службу.